Proizvodni program

Špahtle za fugiranje silikona

spahtle_koristenje_025

Špahtle ili lopatice za fugiranje je alat namijenjen kako profesionalcima, tako i kućnim majstorima kao izvanredna pomoć pri fugiranju prozora, okvira i slično sa različitim fugirnim masama. Pogodan je za fugiranje klasičnih fugir masa, a posebno se dobro pokazao kod fugiranja silikonskih, akrilnih i sl. masa. Fuga nakon upotrebe špahle / lopatice za fugiranje ostaje glatka i čvrsto priljubljena, a same špahtle / lopatice se lako čiste. Zahvaljujući posebnom materijalu korištenom za izradu špahtli, one ostaju glatke i nakon dugotrajne upotrebe jer su otporne na agresivne medije poput silikona, ta na trošenje prilikom povlačenja po grubim materijalima, poput keramičkih pločica, a zato se lako čiste čak i kada se zaborave oprati ili obrisati nakon upotrebe, pa se masa zasuši.

Opširnije (upute za upotrebu)                   Naručivanje-shop

 

Stalci za zastavice

stalci-sa-zastavicom_002
Stalci za zastavice su namijenjeni za držanje stolnih zastavica.
Odlikuje ih jednostavan dizajn te povoljna cijena.

Opširnije…..                                              Naručivanje-shop

 

 

 

 

 

Čepovi za vijke OK10

dscf0876

Čepovi za vijke ili kapice za vijke sa OK10 glavom su namijenjeni prekrivanju glava vijaka na krovovima kako bi se sam vijak vizualno uklopio u  boju krova.
Na raspolaganju je deset različitih standardnih boja, a na zahtjev naručioca je moguće izrada i u bilo kojoj drugoj boji.

Opširnije…..

 

 

Podlošci za trapezni lim

dscf0872

Podlošci za trapezni lim imaju svrhu sprečavanja uvijanja lima na mjestima gdje se lim zateže sa vijkom na noseću konstrukciju.
Kako su takva mjesta izuzetno podložna prokišnjavanju, posebno kod topljenja snijega ili jakih kiša, podložak osigurava stalno i čvrsto nalijeganje gumene brtve ispod glave vijka na lim, a time i njezinu funkciju brtvljenja.
Podložak je konstruiran tako da je vrlo univerzalan za različite modele trapeznog lima (dimenzije samog podloška pogledajte u mapi). Podlošci su izrađeni od poliamida, čime se osigurava velika čvrstoća materijala i otpornost na visoke temperature.

Opširnije……

 

eShop